Villa te koop

765000€

3 slaapkamers 391 vierkante meters

Immoweb code : 10991620
Immoweb code : 10991620

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
391 vierkante meters bewoonbare ruimte
3260 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Luxueus afgewerkte en energiezuinige villa met verwarmd binn

We betreden de woning via de majesteuze inkomhal waar we onmiddellijk in contact komen met de warme inrichting van het huis. Het gehele gelijkvloers werd voorzien van een warme, beige natuurstenen vloer in combinatie met vloerverwarming. Er is tevens een apart gastentoilet in de inkomhal. Via de inkomhal kunnen we doorlopen naar de prachtige en imposante leefruimte waar ook weer de warme inrichting in het oog springt. De leefruimte werd uitgerust met een gezellige houthaard. Op de benedenverdieping is verder nog een ruime en goed voorziene keuken aanwezig, een grote slaapkamer, een badkamer met toilet, bidet, dubbele lavabo en douche met massagefunctie. Tevens is er een aparte wasplaats en een inpandige garage. De kers op de taart is ongetwijfeld het verwarmd binnenzwembad mét jetstream!

Via de imposante trap bereiken we de eerste verdieping waar we een zeer gezellige poolruimte vinden die uitgerust is met airco. Deze kan indien gewenst omgebouwd worden naar extra slaapkamer. Verder is er nog een bureau en een masterbedroom met inloopdressing en een badkamer met douche, lavabo en toilet.

De zeer grote en goed onderhouden tuin is tenslotte uitgerust met een vrijstaande dubbele garage met elektrische garagepoort, een toffe buitenkeuken én een prachtig en rustgevend uitzicht. Rust gegarandeerd!

Bijzonderheden:
- Energiezuinig
- Regenwaterput
- Instapklaar & onmiddellijk beschikbaar na de akte
- Luxueuze afwerking.
- Mooie en ruime tui

Neem contact op