Villa te koop

845000€

5 slaapkamers 305 vierkante meters

Immoweb code : 11340457
Immoweb code : 11340457

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
305 vierkante meters bewoonbare ruimte
Virtueel bezoek

Omschrijving

Recente kwalitatief afgewerkte woning op perceel van 1.955m

Luxueus afgewerkte villa op een toplocatie vlakbij natuurgebied "Olens Broek", belangrijke invalswegen en het centrum van Sintjozef Olen.
Deze jonge, energiezuinige woning werd afgewerkt met kwalitatieve materialen en is perfect instapklaar. Koffers uitpakken en genieten maar!

De villa omvat een prachtige woonkamer met open keuken, eethoek en zithoek, bureau, 3 tot 5 slaapkamers, 2 badkamers, wasruimte/berging, grote zolder, volledige onderkeldering en aparte garage. Dit alles op een ruim perceel met prachtig en open verzicht op agrarisch gebied.

Gelijkvloers:
We komen de woning binnen in de ruime inkomhal met apart toilet en vestiairekast. Via deze ruimte kan u de bureauruimte of extra slaapkamer op het gelijkvloers betreden. Ideaal voor wie thuis klanten zal ontvangen aangezien zij niet door de privévertrekken dienen te gaan. Via de inkomhal kan u ook de kelder betreden. Deze is voorzien onder de gehele woning en heeft een hoogte van +/- 2.40m.
Zodra je de woonkamer binnenstapt, ervaar je het open doch gezellige gevoel van deze villa. De raampartijen in de achtergevel zorgen voor een zee aan natuurlijk licht en bieden een rustgevend zicht op de tuin en achterliggende weilanden. De leefruimtes zijn kwalitatief afgewerkt met een behandelde eiken parket. De open keuken is volledig voorzien van alle toestellen, namelijk Falcon fornuis (gas + elektrische ovens), Miele vaatwasmachine en Siemens microgolfoven en ijskast. Naast de zithoek vindt u een extra bureauruimte of geze

Neem contact op