Villa te koop

4 slaapkamers 186 vierkante meters

Immoweb code : 10823208
Immoweb code : 10823208

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
186 vierkante meters bewoonbare ruimte
545 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met 4 slaapkamers en goed onderhouden tuin op toplo...

Deze ruime franse villa met een ongelooflijke uitstraling situeert zich in één van de best gelegen buurten binnen Oostende. Een rechtstreekse verbinding naar de autostrade en op een boogscheut van het commercieel centrum, uiterst residentieel en een uitstekende uitvalbasis. 

Via de automatische poort betreden we het domein. Op de oprit is er plaats voor 3 wagens. Er is een garagebox met laadpunt voor elektrische wagens. De poort van de garagebox is ook automatisch.

Via de inkomhal betreden we de woning, in de inkomhal is er een gastentoilet. Hierna komen we binnen in de enrom lichtrijke woonkamer die zich in een L vormt. Vanuit de woonkamer hebben we zicht op de prachtig aangelegde tuin. Aanpalend aan de woonkamer is er een hyper geïnstalleerde keuken. Achter de keuken is er een veranda bijgebouwd, hier is het heerlijk vertoeven en heb je directe connectie met de tuin. Er is een ruime en droge kelder aanwezig. 
Op de eerste verdieping treffen we 4 slaapkamers. In de slaapkamers ligt een parketvloer. De badkamer beschikt over een bad met massagejets en een douche. 

Meer info of een bezoek inplannen? Mail naar [email protected] of bel 0498/256.915. 

Renovatieplicht: ja

Neem contact op