Villa te koop

475000€

4 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11345350
Immoweb code : 11345350

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
772 vierkante meters grond

Omschrijving

Alleenstaande woning op 772 m² te Oostende

Alleenstaande woning op 772 m² in rustige woonwijk op de grens Oostende - Bredene, dit op wandelafstand van de zee, fort Napoleon en diverse andere faciliteiten. Deze ruime woning werd gebouwd in 2000 en beschikt over een zongerichte tuin met diverse terrassen en opbergplaatsen. Vooraan de woning is plaats om meerdere auto's te parkeren alsook een mobilhome! De woning is tevens volledig omheind en vooraan voorzien van een schuifpoort. Verder is er op het gelijklvloers een ruime inkom met vestiaireplaats en apart toilet. De ruime living beschikt over een gezellige een houtcassette en paalt onmiddellijk aan de ingerichte keuken met aansluitend de veranda. Verder is er nog een gelijkvloerse badkamer (douche en lavabo alsook aansluiting mogelijk voor een toilet), technische ruimte en slaapkamer of hobbykamer met veranda (hier was vroeger de garage). Deze ruimte is tevens ideaal om te gebruiken voor een professionele activiteit.

Op de verdieping bevinden zich momenteel 3 ruime slaapkamers, dressingkamer of 4e slaapkamer, badkamer met ligbad, toilet en dubbele lavabo. Tevens zolder aanwezig (stapelzolder en zolderkamer).

Benieuwd naar meer? Bel ons gerust op om een afspraak in te boeken op de voorziene kijkdag!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

EPC 291 kwh/m² - UC3203324 - (Vg Wg, Gmo, Gvkr, Vv) - Ref. 15936

Neem contact op