Villa te koop

8 slaapkamers 1000 vierkante meters

Immoweb code : 9225188
Immoweb code : 9225188

Overzicht

8 slaapkamers
4 badkamers
1000 vierkante meters bewoonbare ruimte
12687 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueuze villa op 1.2ha tussen Gent en Aalst

Deze luxueuze villa is uiterst strategisch gelegen op slechts 4 min van de aansluiting met de E40 zodat Gent en Brussel gemakkelijk te bereiken zijn. Deze eigentijdse villa werd recent gebouwd op een landelijk domein van 1,2ha en sluit direkt aan bij de achtergelegen open kouters en weiden.
Deze imposante villa heeft een exceptionele beleving door haar grootte, opbouw en modern comfort. Alle leefkamers van deze charmante villa zijn gebouwd langs de achterzijde vanwaar men een immens verzicht heeft over de achtergelegen tuin. Dit gebouw werd ontworpen als een duo-woning zodat deze villa woning perfekt geschikt is voor het uitoefenen van een vrij of zelfstandig beroep. Het professionele gedeelte kan immers perfekt afgescheiden van het privé gedeelte. Tevens kunnen hier gemakkelijk 2 families gehuisvest, elk in een eigen woning.
De verschillende leefruimtes creëren een gezellig woongevoel. De totale woonoppervlakte bedraagt zo’n 1000m² verspreid over de verschillende vleugels. In totaal zijn er 6 slaapkamers, 3 badkamers alsook de nodige bureau- of praktijkruimtes. Tevens is er een dakterras met zonnewering die het mogelijk maken volop te genieten van de achterliggende tuin- en weidezichten.
Enkel de meest kwaliteitsvolle materialen en systemen werden gebruikt. Alle comfort- en veiligheidsvoorzieningen werden vakkundig geïntegreerd in de stijlvolle binnenarchitectuur; verwarming met ventilatie, koelkamer, automatische zonnewering, airco, elektrische rolluiken,

Neem contact op