Villa te koop

3 slaapkamers 193 vierkante meters

Immoweb code : 10168788
Immoweb code : 10168788

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
193 vierkante meters bewoonbare ruimte
1810 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare villa op een mooi perceel van 18a10ca

Deze volledig instapklare villa is gelegen op een perceel van 18a10ca en bevindt zich op een strategische locatie, nabij belangrijke invalswegen.

Deze perfect onderhouden woning omvat een inkomhal, een ruime leefruimte met zicht op de tuin, een ruime keuken, een bureauruimte of extra slaapkamer, een apart toilet, een doucheruimte, een berging en een ruime inpandige garage.

De eerste verdieping bestaat uit drie ruime slaapkamers, een badkamer (met bad, toilet en dubbele lavabo) en een zolderruimte die grenst aan de master bedroom en eventueel ingericht kan worden als dressing.

Vanop het zuid gericht terras kan men genieten van een mooi uitzicht over de grote volledig aangelegde tuin. Onder het terras is er bergruimte voorzien.

De woning beschikt over een droge kelder die dienst kan doen als opslagruimte. Verder is er een (extra) aparte garage met elektrische poort aanwezig, hierin kunnen twee wagens geplaatst worden.

Mogelijkheid om een zelfstandige activiteit uit te oefenen mits ombouw garage. Uitstekende visibiliteit en voldoende parkeergelegenheid.

De dakramen zijn voorzien van lichtdoorlaatbare zonnewering en verduistering. Rolluiken aanwezig. Gunstig EPC (label C). Elektriciteit conform.

Meer info en/of een bezoek 054/31 70 60.



Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op