Villa te koop

559000€

3 slaapkamers 310 vierkante meters

Immoweb code : 11232420
Immoweb code : 11232420

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
310 vierkante meters bewoonbare ruimte
2048 vierkante meters grond

Omschrijving

Postmodernistische villa in bosrijke omgeving

Postmodernistische villa uit 1978 van architect Karel Raeymaekers, residentieel gelegen in bosrijke omgeving op 5 minuten van de E34.

Deze unieke villa valt meteen op. De witgeschilderde bakstenen buitenmuren en grote ramen geven de woning een tijdloos en uniek karakter. Het prachtige naaldbos rondom schept rust en harmonie. De geometrische vorm en niveauverschillen aan binnen- en buitenkant zorgen dan weer voor een zekere speelsheid en elegantie.

Je komt binnen via de inkomhal, waarna de binnentuin onmiddellijk de aandacht trekt. Deze groene patio bevindt zich centraal in de woning, waardoor je er vanuit verschillende ruimtes zicht op hebt. De grote raampartijen zorgen voor een mooie, natuurlijke lichtinval.

De woning is voorzien van een ruime woonkamer met inbouwhaard, aansluitend een keuken en mooie tuinkamer achteraan. Verder op deze verdieping: een eetkamer of ruimte die kan dienen als bureau. De woning telt 3 slaapkamers en 2 badkamers. Verder is er een garage voor 2 wagens, een ruime kelder, wasruimte, koele berging en bureau/bib. Vooraan de woning bevindt zich een tweede veranda; ideaal om planten te kweken of te genieten van een boek met zicht op het bos.

Als kers op de taart is er de prachtige, zuidwestgerichte tuin met verschillende terrassen, die helemaal in lijn is met de architectuur van het pand. Zelfs eigen groenten kweken kan in de serre!

Benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen. Mail naar [email protected] of bel +32 497 37 94 93 en plan je bezoek.

Neem contact op