Villa te koop

748000€

5 slaapkamers 316 vierkante meters

Immoweb code : 11333162
Immoweb code : 11333162

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
316 vierkante meters bewoonbare ruimte
2789 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Vrijstaande villa met 5 slaapkamers op 2.789 m² in de Lint

Deze verzorgde villa is gelegen in bosrijke en residentiële omgeving te Oud-Turnhout op een perceel van 2.789 m². Ze omvat een ruime woonkamer, leefkeuken, 5 slaapkamers, een ruime badkamer, een kantoor en een dubbele garage. De tuin is zeer ruim en geniet van veel groen en is bovendien west georiënteerd.

Gelijkvloers:
De centrale inkomhal met gastentoilet vestiaire biedt links toegang tot handige kantoorruimte en rechts tot de dubbele inpandige garage. De leefruimten bevinden zich aan de achterkant en genieten dmv de grote raampartijen van veel natuurlijke lichtinval en mooi uitzicht over de tuin. De woonkamer omvat een sfeervolle eet- en zithoek op travertin vloer. De keuken bevindt zich aanpalend en beschikt over een eethoek en gezellige zithoek in de aanpalende veranda. De keuken is ingericht met Miele toestellen.
Een praktische zij-ingang biedt toegang tot de wasplaats met douche en een afzonderlijke bergplaats.

Eerste verdieping:
De trap in travertin brengt u tot de eerste verdieping. Hier treft u 4 ruime slaapkamers, waarvan 3 met lavabo en toegang tot het terras achteraan. De 5de slaapkamer grenst aan de badkamer dewelke eveneens toegankelijk is vanuit de nachthal. De badkamer omvat een ligbad, een dubbele lavabo in meubel, een douche en toilet.

Zolder:
De bergzolder is toegankelijk vanuit de nachthal dmv een vlizotrap.

Bijzonderheden:
- De woning biedt maar liefst 5 slaapkamers en een bureau. Ideaal dus voor een groot gezin die houden van een groene om

Neem contact op