Villa te koop

649000€

4 slaapkamers 258 vierkante meters

Immoweb code : 11318337
Immoweb code : 11318337

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
258 vierkante meters bewoonbare ruimte
800 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve Villa in hartje Oudenburg met aangelegde tuin in

Deze moderne villa (perceeloppervlakte 800m2) werd gebouwd in 2003 met de nodige aandacht voor functionaliteit, duurzame materialen en lichtinval. Gelegen in een autoluwe straat in het centrum van Oudenburg maakt dit de perfecte woning voor wie op zoek is naar een ruime woning, genietend van de rust maar met toch alle faciliteiten dichtbij.

De tuin geniet de ganse dag van een perfecte zon-oriëntatie, waar je op de verschillende terrassen kunt genieten. 's Avonds zit je op het overdekt terras met terrasverwarmer om nog vele uren te kunnen borrelen met vrienden of familie. Tijdens de koudere dagen kan je jezelf opwarmen in de buitensauna met zicht op de tuin.
Aanpalend is een ruime tuinberging voorzien met inbouwkasten waar je alle tuingerief in kwijt kan.
Vooraan is een aparte parkeerplaats voorzien, ideaal voor de gasten en rechts van de woning is een ruime oprit voorzien (plaats voor 5 tal wagens) met carport waardoor je bij regenweer droog de woning betreedt. Bij het oprijden gaat de buitenverlichting automatisch aan door sensoren.

De woning is als volgt ingedeeld: inkomhal met apart toilet en vestiaireruimte, ruime en lichtrijke living met aansluitend bureauhoek (met aparte buitendeur), volledig ingerichte keuken met eetplaats en aanpalend ruime berging/wasplaats met inbouwkasten, aanpalend koele berging.
Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers voorzien met maatwerk inbouwkasten, badkamer met toilet, hoekbad en douche alsook dubbele lavabo.
De zolder is te b

Neem contact op