Villa te koop

765000€

4 slaapkamers 298 vierkante meters

Immoweb code : 11319423
Immoweb code : 11319423

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
298 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Riante architectenwoning met praktische indeling.

Vlakbij het centrum van Overijse, gelegen in één van de meest gegeerde wijken, in een zeer rustige, verkeerssluwe en kindvriendelijke woonomgeving, nabij de basisscholen, het Sint-Martinuscollege, het sportcomplex, het nationaal bos van Overijse en vele onmisbare winkels, zijn wij verheugd deze in 2014 gerenoveerde architectenwoning met een perfecte verbinding naar het Brusselse te koop aan te bieden.
Deze imposante woning op een prachtig perceel van zo’n 510m² en met een aanzienlijke bruikbare-bewoonbare oppervlakte van maar liefst 298m² omvat op het gelijkvloers een riante inkomhal met ingebouwde vestiairekasten, een ruime lichtrijke zuidwest georiënteerde leefruimte van zo’n 55m² met aansluitend de volledig ingerichte Bulthaup-keuken, een inpandige garage voor twee wagens, een wasruimte en een gastentoilet.
Verder beschikt deze uitzonderlijke architectenwoning op het eerste verdiep over 3 volwaardige slaapkamers, waarvan twee mezzanine slaapkamers, een douchekamer en een apart toilet. De masterbedroom met inloopdressing, vele ingemaakte kasten en met een ensuite badkamer bevindt zich eveneens op het eerste verdiep. Daarnaast genieten drie van de vier slaapkamers op het eerste verdiep van een eigen groot terras. Op de tweede verdieping bevinden zich de mezzanines van twee slaapkamers en een ruime berging.
De grote bewoonbare oppervlakte, het vele maatwerk, de praktische indeling en de centrale doch zeer rustige ligging, zijn niet te ontkennen pluspunten!

Neem contact op