Villa te koop

1000000€

5 slaapkamers 338 vierkante meters

Immoweb code : 11413308
Immoweb code : 11413308

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
338 vierkante meters bewoonbare ruimte
820 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige authentieke villa met mooie tuin in de Marnixwijk!

Deze prachtige villa met zijn mooie bloementuin is een echte blikvanger! De villa is gebouwd met zorgvuldig uitgekozen hoogwaardige materialen; prachtige marmers, authentieke tegelvloeren en parketvloeren, mooie balustrades,... Verder is ze ideaal gelegen op een terrein van 8are20 in de residentiële Marnixwijk, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen en het Zoniënwoud.

De villa heeft een bewoonbare oppervlakte van 338 m² en is als volgt ingedeeld:

Op het gelijkvloers vinden we een prachtige inkomhal met marmeren vloer, een typisch Italiaans ingericht toilet, vanuit de gang is er toegang tot het terras en de aangename tuin, verder een mooie ruime leefruimte met parketvloer, een volledig ingerichte keuken en een gezellige eetkamer met open haard.

Op het eerste verdiep vinden we 4 lichtrijke slaapkamers en een douchekamer, een masterbedroom en ruime badkamer, verder ook 2 terrassen waar je volop kan genieten van de tuin en tot slot een unieke torenkamer ingericht als bureau.

De woning is volledig onderkelderd; we vinden er een ruime garage met vernieuwde garagepoort en vloer, een wasruimte, een technische ruimte (verwarming op mazout) en verschillende kelderruimtes.

Deze unieke villa met magnifieke leefruimtes en kamers, afgewerkt met prachtige materialen biedt een kans op ruim en aangenaam wonen in een uniek kader!

Wenst u deze woning te bezoeken? Maak een afspraak voor een bezoek

Neem contact op