Villa te koop

5 slaapkamers

Immoweb code : 10792440
Immoweb code : 10792440

Overzicht

5 slaapkamers

Omschrijving

VERKOCHT! Deurnestraat 98, 3583 Paal
Recente rustieke woning met 37a achterliggende grond, beiden bereikbaar via servitude weg. (meer info via www.immoland.com)
- Ruime woning met 3 slaapkamers, waarvan 1 dubbel en bureel (of 5de slaapkamer) op het gelijkvloers.
- De woning is voorzien van vloerverwarming op aardgas. Plaatsen van openhaard is mogelijk in de woonkamer. (schouw voorzien)
- De keuken met ontbijthoek is volledig geïnstalleerde met inductiekookplaat, combi stoomoven, combi microgolf, vaatwasser, frigo-diepvries.
- Zowel keuken, eetkamer als salon hebben een prachtig zicht op de mooie tuin in groene omgeving en hierdoor is er heel veel lichtinval in deze vertrekken.
- Naast de keuken is er een wasplaats-berging die tevens toegang geeft tot de mooie tuin en het aansluitend terras in blauwe natuursteen.
- Aan de oprit/afrit van de kelder-garage is er nog een carport geplaatst van 25m2 met zonnepanelen 4000kw en groene stroomcertificaten van €330/1000kw. (Deze carport kan eventueel dienst doen als paardenstal indien men de volledig omheinde tuin wil gebruiken voor paarden)
- Achter de tuin bevindt zich nog een grote omheinde tuin met fruitbomen.
- De grote slaapkamer is gesplitst door een grote wandkast om zo een dressing-room te creëren. Deze kamer kan ook opgesplitst worden in 2 kamers. Verder zijn er nog 2 slaapkamers aanwezig op de verdieping.
- De badkamer is voorzien van wasbak, toilet en regendouche. Alle voorzieningen zijn aan...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op