Villa te koop

985000€

5 slaapkamers 416 vierkante meters

Immoweb code : 11032940
Immoweb code : 11032940

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
416 vierkante meters bewoonbare ruimte
2995 vierkante meters grond

Omschrijving

Majestueus landhuis met welonderhouden parktuin

Gelegen in het gezellige en bosrijke Pellenberg, op een zucht van Leuven, hebben wij het genoegen dit instapklaar en cosy landhuis met zwembad en onderhoudsvriendelijke parktuin te koop aan te bieden.
U vindt dit exclusief eigendom terug in een rustig doodlopend straatje, vlakbij de dorpskern van Pellenberg. Dit uniek landhuis met als bouwjaar 1875, gesitueerd op een prachtig perceel van 2995m² en met een riante bewoonbare oppervlakte van maar liefst 416m² omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een majestueuze living van 83m², een volledig ingerichte leefkeuken, een bureau- en een wasruimte.
Ook beschikt dit landhuis op het gelijkvloers nog over een eigen bar, een wintertuin, een Finse sauna en 2 inpandige garages.de eerste verdieping vinden we een studio terug met eigen douche en een toilet. Verder beschikt deze verdieping nog over een tv-kamer, 2 slpks , een polyvalente ruimte die tevens als slaapkamer benut kan worden, een badkamer en last but not least de masterbedroom met en suite de badkamer. De aanwezigheid van een mooi aangelegde parktuin en een zwembad, maken van deze woning een unieke droomwoning.
Kortom, een absolute aanrader voor wie comfort en tot rustkomen hoog in het vaandel draagt, ideaal om letterlijk en figuurlijk elke dag te onthaasten, thuis, in een eigen oase van rust met alle comfort!
Voor een once in a life time opportunity om een woondroom waar te maken, neem gerust contact met ons op om deze woonbeleving ter plaatse te

Neem contact op