Villa te koop

975000€

6 slaapkamers 700 vierkante meters

Immoweb code : 11411519
Immoweb code : 11411519

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
700 vierkante meters bewoonbare ruimte
2525 vierkante meters grond

Omschrijving

Welkom bij deze prachtige villa in een residentiële villawijk in Pelt, nabij Eindhoven. Deze woning combineert comfort, luxe en privacy, met een EPC-label B.

Kenmerken:

- Perceel: 2.525 m²
- Woonoppervlakte: 700 m²
- 6 Slaapkamers
- 4 badkamers
- Kantoor
- Verwarmd binnen- en buitenzwembad / Sauna
- Dubbele garage
- Vloerverwarming
- Alarm
- Verwarmde loggia

Bij binnenkomst valt de verfijnde afwerking en aandacht voor detail op. De ruime woonkamer met grote raampartijen biedt een prachtig uitzicht op de tuin en het zwembad. De moderne keuken, met hoogwaardige apparatuur, is perfect voor culinair genieten. De sfeervolle gashaard in de living zorgt voor gezellige avonden.

De zes ruime slaapkamers bieden veel licht en kastruimte. De master bedroom heeft een en-suite badkamer met luxe voorzieningen. Het stijlvolle kantoor biedt een rustige werkplek met tuinzicht.

Het binnenzwembad met sauna is ideaal voor fitness en wellness. Het verwarmde buitenzwembad en het zonneterras zijn perfect voor zomerse dagen. De aangelegde tuin met beregening-installatie biedt een serene omgeving met diverse zitgedeeltes.

De dubbele garage biedt ruimte voor meerdere voertuigen. De villa ligt nabij uitvalswegen, waardoor Eindhoven gemakkelijk bereikbaar is.

Nabij scholen, winkels en recreatiemogelijkheden

Mis deze unieke kans niet!

Infoplicht: Vg, Wg (parkgebied) Gmo, Gvkr, Vv

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Neem contact op