Villa te koop

3 slaapkamers 494 vierkante meters

Immoweb code : 9085423
Immoweb code : 9085423

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
494 vierkante meters bewoonbare ruimte
4368 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige luxevilla op perceel van 4.368 m² te Pelt

Prachtige instapklare luxevilla, gelegen in een mooie omgeving op het einde van een doodlopende straat. Het eigendom op een perceel van 4.368 m² is te bereiken via een automatische poort in smeedwerk. Op het gelijkvloers bevindt zich een mooie kantoorruimte, royale woonkamer, een leefkeuken, wasplaats met zeer veel ingebouwde kasten, een bijkeuken met extra douche en een dubbele inpandige garage. Op de verdieping 3 zeer ruime slaapkamers en 2 badkamers. Tevens is er een wijn/bergkelder.

De woning is volledig omringd door een prachtig aangelegde en omheinde tuin.

Indeling:

Gelijkvloers
Via de rotonde voor de woning komt u zo aan de voordeur. We betreden de royale inkomhal met marmeren trap naar de verdieping en vestiaire en gastentoilDe hal verbindt het kantoor, de riante, warme leefruimte op stijlvolle keramische vloer, met salon waarin een open gashaard, salongedeelte in een erker met zicht op de prachtige tuin, de eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met heteluchtoven (2020), microgolfoven (2020), koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, vaatwasser AEG (2020) en spoeltafel, uitgevend op het overdekt terras. Vervolgens is er een wasplaats met veel bergruimte en een bijkeuken met extra douche en een dubbele inpandige garage met automatische sectionaal poort.

Verdieping
Op de verdieping treffen we via de overloop de fraaie masterbedroom aan met aansluitend badkamer waarin dubbele wastafel, douche, ligbad, toilet en bidet. Verder zijn er

Neem contact op