Villa te koop

645000€

3 slaapkamers 228 vierkante meters

Immoweb code : 11363672
Immoweb code : 11363672

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
228 vierkante meters bewoonbare ruimte
1256 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne en landelijk gelegen villa nabij het centrum van Put

Gelegen te midden van uitgestrekte velden, net buiten het hart van het charmante Putte, vind je deze prachtige moderne woning. Stap binnen in een oase van rust en modern comfort!
We betreden de woning via de ruime inkomhal met gastentoilet. De lichte en luchtige woonkamer nodigt uit tot ontspanning en gezellig samenzijn, terwijl de grote ramen je een prachtig uitzicht op de omringende natuur bieden. De goed uitgeruste keuken is een droom voor elke kookliefhebber, en ook hier heb je een magnifiek zicht op het achterliggende groen en toegang tot het terras. Op het gelijkvloers tref je verder nog een handige wasberging.
Op de eerste verdieping beschik je over drie royale slaapkamers, waarvan 1 thans ingericht als dressing. Op nachthal bevindt zich voorts een tweede toilet en de badkamer met zowel een ligbad als een inloopdouche.
Stap naar buiten en ontdek de betoverende tuin, een idyllische plek om te genieten van het zonlicht en het groen om je heen. De garage biedt voldoende opbergruimte en plaats voor je wagen, en daarnaast is er ook nog de tuinberging voor je tuinmateriaal.
Deze eigendom biedt een perfecte balans tussen modern wonen en landelijke rust, ideaal voor wie op zoek is naar een harmonieuze thuis weg van de drukte. Mis deze kans niet en contacteer ons op 015/20.20.82 of kijk op www.demakelaardij.be voor meer info!

Neem contact op