Villa te koop

495000€

3 slaapkamers 172 vierkante meters

Immoweb code : 11316701
Immoweb code : 11316701

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
172 vierkante meters bewoonbare ruimte
1325 vierkante meters grond

Omschrijving

www.HARP.HOMES: Artistieke Woning Steenweg op het Fort

https://henkvanaelst.be/realty/steenweg-op-t-fort-1.htm
Deze vrijstaande gezinswoning (vergund 1970-bouwjaar: 1971 - grondopp.: 1325m²) is gelegen in een aangename residentiële straat leidend naar het Fort van Broechem, met landbouw en recreatie. Ze is gelegen nabij het centrum en nabij de bus centrale. De woning beschikt over een ruime tuin met oprit en parkeerplaats evenals terrassen en vijver. De achtergelegen tuin is voorzien van een serre en tuinhuis. De woning is voorzien van artistieke gevelvlakken in keramiek en glasmozaïek. Het buitenschrijnwerk is alu met dubbel glas en in de living 3voudig. Er werd een nieuwe gasketel geplaatst in 2010 De woning is recent aangesloten op de openbare riolering.
De glvl. woning is voorzien van inkom-traphal, living, keuken, speelkamer, bureau, werkhuis, garage en wc. De ruime living (met openhaard) ligt in het midden van een private tuin omringd met hagen, struiken en bomen. Er is een afzonderlijke keuken met ontbijttafel. De garage biedt plaats aan 2 wagens, de wasplaats en toegang tot een kelder. De rest van de woning is voorzien van een kruipkelder.
Boven zijn er 3 slaapkamers, een nachthal, een afzonderlijke wc en badkamer. De ruime master bedroom heeft ingemaakte kasten en lavabo’s. Badkamer is voorzien van ligbad-douche en lavabo. Erboven is een zolder toegankelijk via een luik van de achterste slaapkamer.
Het EPC is nog in opmaak: … kWh/m2.
De gepubliceerde verkoopprijs is indicatief en een uitnodiging tot onderhandeling.

Neem contact op