Villa te koop

1775000€

6 slaapkamers 585 vierkante meters

Immoweb code : 10846568
Immoweb code : 10846568

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
585 vierkante meters bewoonbare ruimte
62490 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Landgoed van ca. 6 Ha met karakteristieke kasteelhoeve en pr

Authentieke kasteelhoeve met stallen, bijgebouwen en unieke parktuin met diverse vijvers. Zeer rustig gelegen met absolute rust en privacy, doch met diverse voorzieningen nabij (winkels, scholen etc).
Guesthouse: Boven de garage bevindt zich een volledig ingericht appartement, ideaal als gastenverblijf of voor inwonend personeel!
Tuin en buitenruimtes: Rondom de villa zijn meerdere aangelegde terrassen, een overdekt terras, BBQ-huisje met eigen bar, tennisbaan en jaccuzzi. De aangelegde parktuin en gigantische vijver zijn een waar lust voor het oog! Bij dit eigendom kunt u paarden aan huis houden.
Dit karakteristieke eigendom biedt u authentieke elementen en de absolute luxe van ruimte en privacy! Desalniettemin zijn diverse voorzieningen en winkels in directe nabijheid. De grens met Nederland (ri Breda) is op ca 20 autominuten gelegen.
De kasteelhoeve van het voormalige “Hof ter Looi” is gelegen in het landelijke gebied in de driehoek Turnhout – Antwerpen – Breda. Het bijzondere eigendom werd in de jaren ’60 volledig getransformeerd tot villa met de aanleg van de unieke parktuin met onder meer een grote vijverpartij. Het eigendom biedt vele mogelijkheden waarbij u kunt denken aan een B&B, kleinschalige evenementen, enzovoorts. Gelet op het unieke karakter en klassering als onroerend erfgoed zijn uitzonderingen op vlak van renovatieverplichtingen voor energie van toepassing.
Meer inlichtingen via www.rodenburgh.be

Neem contact op