Villa te koop

695000€

6 slaapkamers 310 vierkante meters

Immoweb code : 11386351
Immoweb code : 11386351

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
310 vierkante meters bewoonbare ruimte
725 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare villa met 6 Slaapkamers en Zwembad

Ruime Villa met 6 Slaapkamers en Zwembad 
Deze villa biedt een uitnodigende combinatie van luxe en comfort te midden van een rustige, groene omgeving. Met 6 slaapkamers en een verfrissend zwembad is het de ideale plek om het goede leven te ervaren.
Indeling:
De woning verwelkomt u met een ruime inkomhal voorzien van een elegante trappartij, een apart toilet en een veelzijdige kantoorruimte die tevens dienst kan doen als slaapkamer. De royale woonkamer, op natuursteen en parket, straalt warmte uit en grenst aan een open keuken met moderne apparatuur en een praktisch kookeiland. Een handige wasplaats, berging en badkamer complementeren het geheel. De inpandige garage met automatische poort biedt extra gemak. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, waarvan 2 met ingebouwde kasten, en een luxe badkamer met douche, bad, toilet en dubbele wastafel. De tweede verdieping omvat een volledig afgewerkte zolder (95m²) op parket, een polyvalente ruimte, ideaal voor extra slaapkamer(s), fitness, etc.
 
Buitenleven op zijn best:
De buitenruimte is zorgvuldig aangelegd met wandelpaden, terrassen, parkings en een prachtig zwembad met recente installatie. Het poolhouse, met aangrenzende lounge in stijlvolle staalramen, biedt de ideale setting om te ontspannen en te genieten van de gunstige ligging van het perceel in volledige privacy. Dankzij het onderhoudsvriendelijk

Neem contact op