Villa te koop

645000€

4 slaapkamers 322 vierkante meters

Immoweb code : 11172713
Immoweb code : 11172713

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
322 vierkante meters bewoonbare ruimte
6384 vierkante meters grond

Omschrijving

Oude boerderij uit de 19e eeuw met zicht en binnenzwembad t…

MIRROR Immobilier is verheugd u deze prachtige woning te koop aan te bieden, genesteld in het hart van Robertville. Dit huis, met een oppervlakte van 322m², gelegen op een bouwgrond van 6000m², nodigt u uit om te dromen van grote ruimtes. De begane grond bestaat uit een entree met een berging, een grote woonkamer - eetkamer, een uitgeruste keuken met uitzicht op de tuin en de velden zover het oog reikt, evenals een badkamer/kleedkamer voor het binnenzwembad van 28m² dat direct in de tuin uitkomt. De verdieping heeft 3 ruime slaapkamers, evenals een doucheruimte, een 4e kamer is volledig opnieuw gedaan. Een eerste zolder, volledig geïsoleerd, is momenteel toegankelijk via een luik.
Technisch gezien is het huis uitgerust met nieuwe ventilatie- en ontvochtigingssystemen voor het zwembad, zonnepanelen geplaatst op een nieuw frame voorzien van natuurlijke leien. De meerderheid van de begane grond kozijnen zijn dubbel glas, en de elektriciteit is conform de normen.
Het huis is vol mogelijkheden voor inrichting, een tweede enorme zolder van 125 m², de bijna 100m² grote bijgebouw met zijn nieuwe betonnen vloer, of zelfs het terrein (bouwzone) wacht alleen op uw projecten (onder voorbehoud van goedkeuring door de stedenbouwkundige dienst).
En als u wilt, is het mogelijk om een aangrenzend perceel te kopen, van 4000m², ook in een bouwzone volgens het sectorplan.
Dit huis is ideaal voor een vrij beroep (met aparte ingang), een woonhuis, een familie- of vakantiehuis.
Gevraagde prijs: 6…

Neem contact op