Villa te koop

1795000€

4 slaapkamers 480 vierkante meters

Immoweb code : 10984289
Immoweb code : 10984289

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
480 vierkante meters bewoonbare ruimte
11875 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa met vele mogelijkheden op ruim 1Ha

Deze klassieke villa werd in 1978 gebouwd op een royaal perceel grond van ca. 11.875 m². Anno 2015 werd de woning gedeeltelijk gerenoveerd waarbij de leefkeuken werd vernieuwd. De villa verkeert in een goede staat van onderhoud.

Tuin en buitenruimtes
De ruime verzorgde parktuin biedt u alle rust en privacy. Het terrein is omheind, er is een automatische poort met royale oprit naar villa en garages. De ruime terrassen bieden u volop ruimte om van uw tuin te genieten, de bijgebouwen bieden mogelijkheden voor hobby's of het houden van dieren. Paard aan huis is dus zeker mogelijk!

Ligging en bereikbaarheid
Dit eigendom is gelegen in een rustige wijk nabij natuurgebied, wandelwegen en bossen. Gunstige uitvalswegen naar onder meer Antwerpen, Brecht (E19 via Waterstraat), Turnhout en vlakbij het centrum van Schilde. Diverse voorzieningen en winkels nabij.

Bijzonderheden
Een ruime villa welke gebouwd werd in 1978, deels gerenoveerd in 2015 en goed onderhouden. Een opfrissing of renovatie zal deze villa terug alle comfort en luxe bieden welke u zich kan wensen. Het eigendom heeft de potentie en mogelijkheden! CV installatie op mazout.

Neem contact op voor meer inlichtingen; een bezoek zal u zeker positief verrassen!

Neem contact op