Villa te koop

* 895000€

4 slaapkamers 315 vierkante meters

Immoweb code : 11369453
Immoweb code : 11369453
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
315 vierkante meters bewoonbare ruimte
4953 vierkante meters grond

Omschrijving

Lichtvolle verassende villa op 4953 m² grond

Deze originele, groen en rustig gelegen laagbouwvilla ligt op enkele minuten van het centrum van Schilde en Brecht, en op enkele kilometers van de E19 en Rinkven Golfclub.
Deze zeer lichtvolle villa ligt zeer discreet op een prachtig aangelegd perceel van 4953 m² met eeuwenoude bomen en is bereikbaar via een privatieve dreef. De villa werd in 1962 gebouwd met aandacht voor energiezuinigheid, in 1990 werd een bijkomend volume gebouwd waardoor nu een totale oppervlakte van +/- 315 beschikbaar is.
Het geheel omvat een ruime inkomhal met wc en vestiaire, een royale leefruimte (met open haard) en eetkamer (+/- 60 m²) met grote raampartijen en uitzicht op de parktuin. Verder beschikt de woning over een keuken, nachthal, 4 slaapkamers, 1 badkamer + afzonderlijke douchekamer, wasplaats, berging, dubbele inpandige garage + extra losstaande garage. Op de eerste verdieping een zeer ruime polyvalente ruimte van +/- 65 m² (ideaal als thuis kantoor, masterbedroom + of hobbyruimte). Dankzij het iets hoger gebouwd geheel en terras geniet men overal van een prachtig panoramisch uitzicht op de tuin. Laat u verleiden door de verrassende architectuur en de rust die deze woning uitstraalt. De huidige elektrische verwarming bied veel comfort maar is helaas de hoofdreden van het ongunstig EPC, Mits het overschakelen naar een warmtepomp kan echter een EPC B bereikt worden.

Neem contact op