Villa te koop

1295000€

4 slaapkamers 257 vierkante meters

Immoweb code : 11371336
Immoweb code : 11371336

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
257 vierkante meters bewoonbare ruimte
2507 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

State of the art villa nabij het kasteel van ’s Gravenwezel

State of the art villa nabij het kasteel van ’s Gravenwezel (Axel Vervoordt).

De villa is gelegen nabij het kasteel van Axel Vervoordt, een groot natuurgebied, Antwerp Hockey club en de mooie Rinkven Golfclub. De straatnaam Groene Wandeling spreekt voor zich, rustig en residentieel gelegen in een groen kader. Schildedorp en het dorp van ’s Gravenwezel zijn beide vlot bereikbaar, alsook de leukste horecazaken van de Voorkempen.

-?Toplocatie in het groen
-?Mooi perceel van ca. 2.507m²
-?Aangelegde tuin met mooi terras
-?Bureel op het gelijkvloers

In 2023 werd de prachtige villa volledig gerenoveerd van A tot Z met hedendaagse en luxueuze materialen (brede parketvloeren, Mortex, composiet werkblad, …). Niet alleen het estethische werd onder handen genomen maar ook alle technische zaken van de woning werden aangepakt. Kortom een woning die 100% instapklaar is.

De voortuin werd ingericht en afgesloten met een poort, parkeerruimte en toegang naar de 2 inpandige garages. Op het gelijkvloers is een ruime inkomhal met gastentoilet en ingemaakte vestiairekast. De hal geeft toegang naar een aparte bureau (of extra slaapkamer/speelkamer) en naar de zonovergoten leefruimte. De 2 schuiframen aan de achterzijde verlengen de leefruimte en leefkeuken met de mooie tuin. De open keuken werd ingericht met kookeiland en een ontbijthoek, alle toestellen zijn mooi ingewerkt in de kastruimte. Naast de keuken een praktische wasberging met

Neem contact op