Villa te koop

2545000€

6 slaapkamers 606 vierkante meters

Immoweb code : 11379567
Immoweb code : 11379567

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
606 vierkante meters bewoonbare ruimte
2535 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueuze villa in een doodlopende straat te 's Gravenwezel

De ideale mix van klassiek en strak modern vind je niet vaak. Prachtige imposante inkomhal met sierlijke trap. Links via de smeedijzeren deur: ruime living met gashaard, formele dinerruimte, een burokamer en nog een extra knusse tv hoek met eigen gashaard. Verder sublieme trendy keuken met alle (nieuwe) huishoudtoestellen van Miele en Liebherr, orangerie met extra eetruimte die een heerlijk zicht biedt op de knap aangelegde en zeer privatieve tuin. Verder nog een handige bijkeuken en boven de garage een grote ruimte die als fitness, 7de slaapkamer, kantoor of speelkamer kan fungeren.
Eerste verdieping o.a. : Magnifieke overloop, grote masterbedroom met ensuite dressing en badkamer (bad/inloopdouche en 2 lavabo's), 2 ruime 'kinderkamers' met ingemaakte kasten en vaste buro en een grote badkamer (met douche en bad).
Tweede verdieping: Slaapkamer met badkamer (inloopdouche, bad en dubbele lavabo) ideale ruimte voor een au pair of gasten gezien de totale privacy op deze verdieping, verder nog een extra slaapkamer met talloze inmaakkasten.
Buiten: Prachtige tuin met ruime terrassen, poolhouse met douche /toilet, zwembad met geautomatiseerd Starline pool control systeem en automatische cover.
Bijzonderheden: Volledig nieuwe buiten-en binnenverlichting, ingewerkte plafondboxen van Bowers en Wilkins, camerabewaking, video-en parlofonie, vloerverwarming, parking voor minstens 8 wagens. De villa ligt op het einde van een doodlopende straat: privacy, rust en veiligheid.

Neem contact op