Villa te koop

980000€

5 slaapkamers 339 vierkante meters

Immoweb code : 11408477
Immoweb code : 11408477

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
339 vierkante meters bewoonbare ruimte
1456 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer verzorgde villa in de fijne residentiële buurt Hertebos

Zeer verzorgde villa in de fijne residentiële buurt Hertebos te 's Gravenwezel!
Dit netjes afgewerkt eigendom, is gelegen op een grond van 1.456m², gebouwd in 1993... in een rustige en groene omgeving.
Gelijkvloers: inkomhal met ingemaakte vestiaire kast, gastentoilet met handenwasser, via glazen tussendeur kom je in de lichte salonruimte met cassette haard, aan de andere zijde de eetkamer en doorgang tot de ruime volledige ingerichte keuken met alle nodige toestellen, met toegang tot het overdekt terras, vanuit de keuken loop je door tot in de bijkeuken met aansluiting wasmachine en droogkast en verder naar de dubbele inpandige garage. Eerste verdieping: vanuit de inkomhal is er de trap naar de slaapkamers. Master bedroom met aparte dressing en aansluitend een badkamer met dubbele lavabo, douche, ligbad en toilet. Tweede slaapkamer met een ensuite dressing en een douchekamer. Een derde en vierde slaapkamer, verbonden met een bijkomende douchekamer. Vijfde slaapkamer of bureel. Op de nachthal is er een apart toilet. Zolder onder de punt.
Aangelegde tuin met mooie bomen/planten/bloemen en zuid terras vooraan en terras achteraan, alsook een stuk overdekt, naar het westen, alsook een zonneluifel
Achterliggend een tuinhuisje. Aangelegde oprit met voldoende parkeergelegenheid. Ideale locatie nabij scholen en goede verbinding met uitvalswegen.
Lees verder buytaertimmo

Neem contact op