Villa te koop

1285000€

4 slaapkamers 408 vierkante meters

Immoweb code : 11412346
Immoweb code : 11412346

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
408 vierkante meters bewoonbare ruimte
2385 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante rietgedekte villa met zwembad in Hof Ter Linden

Wij stellen graag deze charmante rietgedekte villa voor, voor het dorp van Schilde en nabij gelegen winkels, scholen en invalswegen.

Langs de serene Rozenlaan in de villawijk Hof ter Linde vindt u deze betoverende villa, omgeven door groen en licht. Recent gerenoveerd, behalve het dak, biedt de villa volledige privacy met een prachtige tuin en zwembad. Extra voorzien is een praktijkruimte met eigen ingang.

De statige dubbele voordeur leidt naar een ruime inkomhal met apart toilet en vestiaire. De gezellige woonkamer met openhaard en eikenhouten afwerking biedt een TV-hoek en leeshoek. De luxe leefkeuken grenst aan de eetkamer in een prachtige orangerie, met toegang tot het terras en zwembad. Verder zijn er een ruime wasplaats, kelder en carport. De voormalige garage is omgebouwd tot kantoor/praktijkruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime kamers, een kindersuite en een mastersuite. De kinderen hebben een eigen badkamer en toilet, terwijl de masterslaapkamer een grote dressing en luxe badkamer heeft.

Een vouwtrap leidt naar de opbergzolder. De onderhoudsvriendelijke tuin is zuidoost georiënteerd, met een zwembad en verschillende terrassen, volledig afgeschermd.

Kortom, een luxe villa perfect voor een gezin, waar liefdevol gewoond is!

Voor meer informatie of een bezoek aan deze prachtige woning, neem gerust contact op met Sigalit via [email protected] of via 0475 66 84 74

Neem contact op