Villa te koop

899000€

5 slaapkamers 306 vierkante meters

Immoweb code : 11342516
Immoweb code : 11342516

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
306 vierkante meters bewoonbare ruimte
2128 vierkante meters grond

Omschrijving

Statige villa in groene woonwijk "De List"

DE WONING ZAL BINNEKORT WORDEN ONDERWORPEN AAN ENKELE RENOVATIES OM HET EPC-LABEL TE VERBETEREN.

Statige villa in groene woonwijk "De List" op een perceel van 2128m²
Ontdek de perfecte balans tussen sereniteit en privacy, gecombineerd met een centrale ligging nabij het dorpscentrum van Schoten.

Indeling:
Gelijkvloers: Bij het binnenkomen word je verwelkomd door een riante inkomhal met vide, apart gastentoilet en een handig bureel. De lichtrijke leefruimte is voorzien van een gezellige haard als stralend middelpunt. De eetkamer vloeit naadloos over in de ingerichte keuken, met aparte berging. Het verlengde van de keuken biedt een knusse zithoek. Verder is er een dubbele garage met automatische poort en ingemaakte kasten, toegang tot een compacte wijnkelder en een aparte wasberging. Vanuit hier stap je ook rechtstreeks de tuin in.
1ste verdieping: De nachthal met overloop leidt naar 5 ruime slaapkamers, elk doordacht ontworpen voor optimaal gebruik. De masterbedroom beschikt over een ensuite badkamer, recentelijk gerenoveerd en voorzien van een dubbele lavabo en inloopdouche. Een tweede badkamer completeert deze verdieping met een dubbele lavabo, een douche en een ligbad. Verder is er nog een apart toilet met handenwasser.

Met 1228m² grond en een perfecte zuidoostelijke ligging biedt deze tuin een groene oase van rust. Het ruime terras, met verwarmd overdekt gedeelte, is de ideale plek voor zonnige dagen en gezellige avonden. Maak snel j

Neem contact op