Villa te koop

4800000€

6 slaapkamers 880 vierkante meters

Immoweb code : 11185244
Immoweb code : 11185244

Overzicht

6 slaapkamers
5 badkamers
880 vierkante meters bewoonbare ruimte
3113 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve villa met luxueuse wellness en spa in Brussel

Deze luxueuze villa bevindt zich op een uiterst discrete locatie in de westrand van Brussel, op de grens van St. Agatha Berchem met Molenbeek.
De ligging is zowel rustig als strategisch. De aansluiting met de Ring en de E40 is in de directe nabijheid. Tevens is het centrum van Brussel ook slechts enkele kms verwijderd.
Deze modernistische villa werd ingeplant op een ingesloten terrein van ca 31 are en wordt aangeboden samen een extreem luxueuze spa en wellness, ondergebracht in een naastgelegen bijgebouw.
Deze imposante villa, met minimalistische architectuur, heeft een exceptionele beleving door haar grootte, opbouw en modern comfort waarbij enkel de meest kwaliteitsvolle materialen en systemen werden gebruikt.
Alle comfort- en veiligheidsvoorzieningen werden vakkundig geïntegreerd in de stijlvolle binnenhuisarchitectuur die luxueus en modern oogt. Elke ruimte is conceptueel doordacht wat voor een unieke, spatieuze en rustgevende beleving zorgt. Het geheel van dit concept combineert een overvloed aan licht, glaspartijen en open binnenruimtes met een optimale isolatie en energie-efficiëntie. De grote glasramen en perspectieven zijn beredeneerd naar extensie binnen/buiten en maximaal lichtinval.
Deze openheid komt ook terug doorheen de ganse woning. De smaakvolle ingerichte leefruimtes creëren een gezellig en comfortabel woongevoel. De woning heeft 6 slaapkamers met ensuite badkamer, modieuze open keuken, gigantische open living, bureau, technische r

Neem contact op