Villa te koop

4 slaapkamers 359 vierkante meters

Immoweb code : 11205335
Immoweb code : 11205335

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
359 vierkante meters bewoonbare ruimte
1392 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 14/10/2023

Omschrijving

Exclusieve villa te Sint Andries

*** IN OPTIE ***

Residentieel wonen in de wijk rond de nieuwe Sint-Annadreef, geniet een uitzonderlijke goede reputatie omdat je hier het perfecte huwelijk vindt tussen rust in een groene omgeving en de onmiddellijke bereikbaarheid van de stad en haar uitvalswegen.

Deze unieke eigendom straalt karakter en fierheid uit. De architect Paul Jonckheere strooide in zijn ontwerp met licht en ruimte. Het vrijheidsgevoel dat hierdoor ontstaat, is uitzonderlijk. De grote raampartijen werden goed uitgedacht en optimaliseren de woonbeleving op fenomenale wijze. Zodoende wordt je leefwereld geharmoniseerd met de omliggende tuin en dit is meteen een uitnodiging tot een gesmaakt vakantiegevoel.

Deze villa uit 2003 heeft een grondoppervlakte van 1.392 m2 en een bewoonbare oppervlakte van 359 m2.

Via de brede private oprit, bereiken we de ruime inkomhal die naadloos overloopt in de living waarbij de speelsheid van de ruimte u meteen zal doen verbazen. De living heeft een aangrenzende hobbyhoek en mezzanine met bureelfaciliteiten. De leefkeuken met kookeiland zal de chef-koks onder jullie alvast bekoren. Beide leefruimten geven directe toegang tot de tuin.

De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. Met directe toegang tot 2 slaapkamers is er een wasruimte voorzien met wastafel die eenvoudig kan uitgebreid worden met een douche. Op de 2 de verdieping vinden we een ruime polyvalente ruimte, eveneens geschikt voor ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op