Villa te koop

569000€

4 slaapkamers 290 vierkante meters

Immoweb code : 11393799
Immoweb code : 11393799

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
290 vierkante meters bewoonbare ruimte
1443 vierkante meters grond

Omschrijving

Riante Spaanse villa met enorme tuin op 1400 m²

In een groene buurt vind je deze instapklare villa. De voortuin is groot en een betegeld klinkerpad leidt je via een zuilengang naar de voordeur. Je komt binnen in de inkomhal. Je hebt hier een apart gastentoilet met lavabo, met plaats voor een vestiaire. Rechts heb je de garage, die nu dienstdoet als kamer/opslagruimte. Achter de garage heb je een aparte wasplaats, met een ruime bureau op een laminaatvloer, inclusief ingemaakte kasten. De eerste slaapkamer bevindt zich daarachter, met een betegelde badkamer ernaast met een ruim ligbad, een inloopdouche, stenen lavabo en een handdoekenradiator.

Links van de inkomhal stap je de leefruimte binnen, met aan de voorkant een erker, een eetplaats en een verhoogde zithoek op een parketvloer. De landelijke keuken bevindt zich achteraan: een groot SMEG-fornuis met 3 ovens en 7-punts gaspitten, dampkap, een dubbele spoelbak, grote koelkast met diepvries en veel kastruimte. Aan de tuinzijde heb je de eetkamer, met nog een aparte berging en een toilet. Het grote schuifraam geeft uit op het terras op klinkers, met de grote, groene tuin erachter.

Via de trap in de hal ga je naar boven, waar je 3 slaapkamers hebt. Je hebt in de hal een apart toilet en ingemaakte kasten, met de master bedroom links. Naast de master bedroom heb je nog een tweede slaapkamer, met een derde kamer ernaast. Van hieruit loop je door naar een extra berging die uitgeeft op de zolder.

Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegeven

Neem contact op