Villa te koop

998000€

4 slaapkamers 239 vierkante meters

Immoweb code : 11353141
Immoweb code : 11353141

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
239 vierkante meters bewoonbare ruimte
1185 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve villa met prachtige tuin!

?? Welkom bij uw droomvilla!
Ontdek het perfecte harmonieuze samenspel tussen comfort, stijl en functionaliteit in deze prachtige instapklare villa gelegen in een rustige straat. Met een terrein van 1.185 m2, biedt deze villa een oase van rust en sereniteit.
Geniet van de zon en de frisse lucht in uw prachtige tuin, compleet met een zonneterras en een charmant tuinhuis. De zuidelijke oriëntatie zorgt ervoor dat u de hele dag door kunt genieten van natuurlijk licht en warmte.
De moderne architectuur van de villa straalt elegantie uit, met maatkasten en hoogwaardige afwerkingen die een gevoel van luxe creëren. Stap binnen in de lichtrijke inkomhal, waar u wordt verwelkomd door een gastentoilet en toegang tot een apart, volledig ingericht bureau.
Een leefruimte van maar liefst 64 m2 is ontworpen met uw comfort in gedachten, compleet met maatkasten en een prachtig uitzicht op de tuin. De volledig uitgeruste keuken, inclusief hoogwaardige toestellen en een bijkeuken met koelcel, zal elke kookliefhebber bekoren.
Op de verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een dressing. De masterbedroom sluit aan op een groot zonneterras, ideaal voor ontspanning en privacy. De grote badkamer biedt een luxe ervaring met een bad, douche, dubbele lavabo en apart toilet.
De villa beschikt over een scala aan moderne voorzieningen, waaronder domotica, elektrische raamdecoratie en screens, vloerverwarming, een surround systeem en een regenwaterput met tuinirrigatie. Met ve

Neem contact op