Villa te koop

985000€

5 slaapkamers 367 vierkante meters

Immoweb code : 11257995
Immoweb code : 11257995

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
367 vierkante meters bewoonbare ruimte
1455 vierkante meters grond

Omschrijving

Tijdloze moderne villa

Welkom in deze moderne villa, gelegen op een royaal perceel van 1.455 m²'. Met een kwaliteitsvolle renovatie in 2006, waarbij hoogwaardige en duurzame materialen werden gebruikt, biedt deze woning alle hedendaagse comfort en luxe die u zoekt.

Bij het betreden van de villa, wordt u verwelkomd door een lichtrijke inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Geniet van ontspannen momenten in de rustgevende woonkamer met parketvloer en open haard, terwijl de aangrenzende eetkamer leidt naar een prachtig ingerichte open keuken, compleet met 'Miele' keukentoestellen. De gezellige 'TV-hoek' met houtkachel van 'Stüv' en het op maat gemaakte bureau bieden een ideale setting voor ultiem woongenot. Grote raampartijen verbinden u direct met de zongerichte tuin, waardoor u een naadloze indoor-outdoor ervaring krijgt. Op het gelijkvloers zijn er tevens twee ruime slaapkamers, waarvan één momenteel dienst doet als bureau, en een badkamer met dubbele wastafel, toilet en inloopdouche.

Op het 1ste verdiep vindt u drie slaapkamers met parketvloer, elk met toegang tot de badkamer met wastafel, ligbad, inloopdouche en toilet. Een handige zolderruimte is beschikbaar voor extra opslag.

De perfect aangelegde tuin biedt alle zonneoriëntaties en is uitgerust met automatische tuinberegening en verlichting. Ontspan op de vele terrassen en geniet van het recente bijgebouw, voorzien van wellness faciliteiten, douche en toilet, gebouwd volgens de nieuwste normen.

Extra troeven:
-Ideaal voor vrij beroep
-Su

Neem contact op