Villa te koop

3 slaapkamers 285 vierkante meters

Immoweb code : 10712390
Immoweb code : 10712390

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
285 vierkante meters bewoonbare ruimte
1232 vierkante meters grond

Omschrijving

VERKOCHT

VERKOCHT - In Sint-Lievens-Houtem, in een rustige en kindvriendelijke wijk kan met deze perfect onderhouden villa terugvinden. Deze woning werd gebouwd in 2001 en afgewerkt met zeer degelijke en kwalitatieve materialen. Bij het binnenkomen komen we in de imposante inkomhal die toegang geeft de woonkamer en de keuken. De woon- en eetkamer die voorzien is van enorm veel lichtinval is voorzien van een gezellig gashaard en heeft zicht op de tuin. Deze werd recentelijk volledig geschilderd. Aansluitend vindt met de keuken die voorzien is van alle hedendaagse toestellen. In de keuken is een gezellige erker voorzien voor het optimale genot van de tuin. Via de nachthal is er toegang tot 2 ingerichte slaapkamers. De masterbedroom heeft een ensuite toegang tot de badkamer die voorzien is van dubbele wastafel, ligbad en toilet. Verder is er op het gelijkvloers nog een bureauruimte, koele berging en dubbele inpandige garage.
Via de vaste trap komen we op de verdieping waar momenteel 1 slaapkamer is ingericht. De resterende zolderruimte (93m²) heeft een vrije invulling voor het inrichten van extra slaapkamers of ontspanningsruimte. De tuin die zuid gericht is werd steeds goed onderhouden en is voorzien van volwassen beplanting. Er is een extra automatische toegangspoort aan de zijkant van de woning aanwezig die in verbinding staat met de extra garage(34 m²)
Deze villa werd uitmuntend onderhouden en werd voorzien van alarmsysteem, en zonneschermen. Wens jij een bezoek te brengen aan dez…

Neem contact op