Villa te koop

1175000€

6 slaapkamers

Immoweb code : 11412911
Immoweb code : 11412911

Overzicht

6 slaapkamers
2400 vierkante meters grond

Omschrijving

Riante en instapklare villa te Sint-Michiels

Welkom in deze uitzonderlijke woning, gelegen in het idyllische Tillegembos nabij het historische Brugge. Deze ruime en luxueuze woning op een perceel van 2400m² biedt alles wat u zich maar kunt wensen voor een comfortabel en stijlvol leven, omgeven door een oase van rust en privacy.

Het gelijkvloers beschikt over een ruime leefruimte met zitruimte, living, volledig uitgeruste keuken en eethoek; master bedroom met aanpalende badkamer; sauna; 2 toiletten; binnenzwembad; bureel (uitermate geschikt voor eventueel vrij beroep) alsook een garage met plaats voor meerdere voertuigen en extra opslagruimte.

De eerste verdieping bestaat uit een ruime overloop met ingebouwde kasten die toegang biedt tot de overige 5 slaapkamers, badkamer en apart toilet.

De prachtig aangelegde en ruime zongerichte tuin rondom de woning nodigt uit tot buitenactiviteiten en ontspanning. De zonnige ligging zorgt ervoor dat u de hele dag kunt genieten van de zon en het buitenleven.

Extra troeven:

Vlotte verbinding richting Brugge Centrum en diverse in- en uitvalswegen
Goed beveiligde woning
Centrale stofzuiger
Warmtepomp voor zwembad
EPC-label C & geen asbest

Kortom: deze unieke woning combineert ruimte, luxe en een fantastische locatie nabij Brugge. Heeft u interesse in dit uitzonderlijk aanbod of wenst u graag een bezichtigingsmoment in te plannen? Contacteer ons via +32 476 33 27 58 of [email protected].
 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op