Villa te koop

769000€

3 slaapkamers 308 vierkante meters

Immoweb code : 11339888
Immoweb code : 11339888

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
308 vierkante meters bewoonbare ruimte
1150 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne en energiezuinige villa met 3 slaapkamers.

Moderne en energiezuinige villa met 3 slaapkamers op een terrein van 11are 50ca.
DRONE-BEELDEN: https://www.youtube.com/watch?v=ZAbxqUEaaEA
Ideale ligging in een landelijke omgeving nabij het centrum van Vlezenbeek . Luxe en comfort kenmerken deze volledig afgewerkte villa, met een oppervlakte van 308m².
Bij aankomst treft u een mooie oprit in kasseien en een automatische toegangspoort met videobewaking aan in de woning. In de garage is er een technische ruimte en een berging aanwezig.
Op het gelijkvloers beschikt de woning over een ruime inkomhal met een apart toilet, een ruime eetkamer en een sfeervolle woonkamer met zicht op het groene landschap. De volledig ingerichte keuken is voorzien van een luxueuze afwerkingen heeft een bijkeuken met uitzicht op de fraai aangelegde tuin. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, 2 badkamers, een berging en een ingerichte dressing. De dressing geeft toegang naar de zolder via een luik.

De villa heeft een gunstige EPC-label C - centrale verwarming op gas met radiatoren en een speksteenkachel in de woonkamer – buitenschrijnwerk in pvc met dubbele beglazing en elektrische rolluiken.

Deze villa is gunstig gelegen nabij openbaar vervoer, scholen, handelszaken, verbindingswegen en het Erasmus ziekenhuis.
Geniet van ontspannen momenten op het terras in de perfect onderhouden tuin.

Neem contact op