Villa te koop

598000€

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11089655
Immoweb code : 11089655

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
700 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare, energiezuinige villa met 4 slaapkamers

Deze mooi onderhouden, instapklare en zeer energiezuinige villa, werd in de laatste jaren grotendeels gerenoveerd. De woning beschikt over hoog rendement zonnepanelen en bevindt zich in een rustige residentiële wijk (Zonnebos)
Deze met prachtige villa heeft een gemakkelijke toegang tot voorzieningen (winkels, sportfaciliteiten, natuur, transport, scholen, ...) op 5 min v/d autostrade en heeft 3 parkeerplaatsen voor het huis en 1 overdekte garage.

De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een garage met wasplaats, inkomhal met gasten toilet, toegang tot lichtrijke leefruimte, volledig ingerichte keuken, slaap/hobbykamer voorzien van airco, badkamer en trap naar de bovenverdieping. De woonkamer heeft zicht op een ruime, afgesloten tuin met lounge tuinhuis en recent aangelegd terras.

Het eerste verdiep heeft een nachthal met 3 slaapkamers. De Masterbedroom is voorzien van inbouwkasten, dressing, aparte opbergruimte en (recente) airco. Verder is er een aparte wc, een recent gerenoveerde badkamer met inloopdouche, bad, queensize lavabo en inbouwkasten. Sanitair conform de nieuwe bouwregels, aangesloten op het regenwaternet.

- 17 Monocrystalline zonnepanelen(2022),voor het hoogste rendement, ook in de winter/als de zon niet schijnt.
- Elektriciteit en drinkbaar water voorzien aan tuinhuis.
- Uitbouw mogelijk
- Ramen voorzien van vliegramen
- Recente boiler op gas
- 2 waterputten
- Nieuw terras


Bezichtigingen kunnen enkel op afspraak via 0494431134




Neem contact op