Villa te koop

735000€

3 slaapkamers 288 vierkante meters

Immoweb code : 11187704
Immoweb code : 11187704

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
288 vierkante meters bewoonbare ruimte
1196 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle villa op goede locatie

Op een mooi perceel van circa 1.200m² vinden we deze impressionante villa met mansarde dak (natuurleien) terug. Klasse, uitstraling en ruimte vormen de rode draad doorheen deze prachtige eigendom.

Van bij het betreden krijgen we een eerste indruk van het royale karakter door de wenteltrap in natuursteen. Van hieruit hebben we tevens toegang tot de open eet- en leefruimte welke werd voorzien van haardelement. Vanuit de leefruimte bereikt u het ruime terras, op blauwe hardsteen, met zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin. Aansluitend vinden we de vernieuwde keuken met alle nodige toestellen. Een apart toilet en berging/wasplaats voorzien van inloopdouche vervolledigen het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping vinden we drie zeer ruime slaapkamers, telkens voorzien van maatwerk en prachtige parketvloeren. De badkamer is voorzien van dubbel lavabomeubel, toilet en ligbad. Verder vinden we nog een opbergruimte en via vast trap bereiken we de zolder welke nog ingericht kan worden naar eigen inzicht.

Bijkomende troeven zijn natuurlijk de dubbele garage met achterliggende opbergruimte, kelderberging en de aanwezigheid van vloerverwarming. Kortom een volledig instapklare villa op een goede locatie.

Neem contact op