Villa te koop

655000€

4 slaapkamers 342 vierkante meters

Immoweb code : 11396788
Immoweb code : 11396788

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
342 vierkante meters bewoonbare ruimte
2614 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/09/2024

Omschrijving

Op een perfect georiënteerd perceel van ca. 2.614 m² op de Oostberg in Temse, treft u deze trendy kangoeroewoning met prachtige vergezichten.
Deze eigendom kent zijn oorsprong in de jaren '80 maar werd grondig gerenoveerd in 2017 waarbij veel aandacht werd besteed aan zowel het esthetische aspect alsook het energetisch luik.
U betreedt deze woning via de inkomhal waarna u doorloopt in de lichtrijke leefruimte. Deze werd voorzien van een polybeton in combinatie met grote raampartijen die uitgeven op een riant terras waar u van het groene uitzicht kan genieten. Vooraan werd een bureel geïnstalleerd zodoende woon-werk perfect te kunnen combineren. De leefruimte zelf werd klassiek opgedeeld in een zit- en eetplaats dewelke aansluit op de open keuken. Deze keuken richt zich tevens naar de tuin en werd met oog voor detail ontworpen naar een praktische leefkeuken voorzien van alle moderne apparatuur. Achter één van de kastdeuren schuilt een doorloopberging die u tevens kan betreden via de inkomhal.
De bovenste verdieping werd voorzien van drie slaapkamers en een trendy badkamer met dubbele regendouche. Een aparte dressingkamer maakt het comfort boven nog groter.

De benedenverdieping werd deels ingericht als praktische bergruimte, inpandige garage, wasplaats, ... en achteraan volledig afgewerkt als modern één-slaapkamer appartement. Dit appartement beschikt over een eigen keuken, badkamer, slaapkamer en afgebakend terras met tuin.

Verder beschikt deze eigendom over 14 zonnepan

Neem contact op