Villa te koop

* 1057000€

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11331529
Immoweb code : 11331529
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
481 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige luxe nieuwbouwvilla te Tervuren

Op wandelafstand van het Park Van Tervuren, in een groene omgeving met enkel plaatselijk verkeer en vergezicht vanuit de leefruimte, bouwde Meerdael Villaprojecten een hoogstaande, energiezuinige en CO2 besparende villa met moderne architectuur.(E- peil15)
Meerdael creëerde een warm en lichtrijk interieur met high-end materialen in combinatie met met een doorgedreven technisch plaatje waar alle details kloppen.
Het resultaat is een bijzonder sfeervolle en energiezuinige nieuwbouw waar je binnen en buiten als één beleeft.
In deze lichtrijke woning met hoge plafonds en 8 lopende meter terrasramen kan U genieten van een ruime living met open design keuken, een bijkeuken, berging, gastentoilet en een apart bureel.
Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan een mastersuite met dressing en prive badkamer, een 2e volledige badkamer en een 2e extra ruime dressing.
Op vlak van techniek en ecologie bieden wij u een geothermische warmtepomp van Viessmann met passieve koeling en verticale boring, 10 zonnepanelen, ventilatie systeem type D met warmtewisselaar, driedubbele beglazing , een regenwaterrecuperatie van 10.000L , led verlichting en domotica installatie.
De woning werd volledig afgewerkt met een sfeervolle aangelegde tuin met terras, tuinpaden en oprit en verfijnde schilderwerken.
Lastenboek en as built plannen verkrijgbaar via [email protected]
Maak alvast een afspraak om de woning vrijblijvend te bezoeken.
www.meerdael-villaprojecten.com

Neem contact op