Villa te koop

4 slaapkamers 348 vierkante meters

Immoweb code : 9699885
Immoweb code : 9699885

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
348 vierkante meters bewoonbare ruimte
3287 vierkante meters grond

Omschrijving

villa

Deze perfect onderhouden villa is door IMMO-TIME in GEEN TIJD verkocht. Wilt u ook in GEEN TIJD succes boeken? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende waardebepaling of spring gerust binnen op ons kantoor op de Vismarkt te Leuven voor een eerste kennismaking zodat wij met veel enthousiasme onze werkwijze en onze interessante voorwaarden aan u kunnen voorstellen. Bij IMMO-TIME staan tijd en service immers centraal. Tijd voor u en met aandacht van uw wensen.
Deze perfect onderhouden villa met prachtige, aangelegde tuin is gelegen op een uitzonderlijk perceel met weiland van circa 33 are, op een boogscheut van Leuven en vlakbij het gouden kruispunt en alle belangrijke invalswegen. Deze energiezuinige villa omvat op het gelijkvloers: een inkomhal, een gezellige woonkamer, een eetkamer, een keuken met aansluitend een wasruimte en een inpandige garage. Op de eerste verdieping beschikt deze tijdloze villa over een overloop, 4 volwaardige slaapkamers, een dressing en een badkamer. Verder heeft deze villa nog 3 kelders, een zolder en een garage. Een van de vele pluspunten van deze woning is de mooi aangelegde tuin met weiland, de unieke vergezichten over het glooiend landschap en de grote bewoonbare oppervlakte.
Kortom, deze villa heeft absoluut - comfort- en- tot- rust- komen hoog in het vaandel staan, ideaal om letterlijk en figuurlijk elke dag te ont-haasten, thuis, in een eigen oase van rust! Een echte aanrader

Neem contact op