Villa te koop

495000€

3 slaapkamers 221 vierkante meters

Immoweb code : 10907410
Immoweb code : 10907410

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
221 vierkante meters bewoonbare ruimte
1006 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruime op te frissen villa, 3 slpks + inrichtbare zolder, gar

Op te frissen authentieke villa met een grote tuin en garage gelegen te Tienen, Kabbeekvest 124, opp 10a 06ca.

Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal met statige trap, gastentoilet, bureau, een ruime woonkamer met een open haard, eetplaats, keuken, hal, berging en een veranda met uitzicht naar de tuin. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, drie ruime slaapkamers waarvan twee met een lavabo en één met ingebouwde kasten, toilet, berging en een badkamer. De woning heeft twee zolderruimtes van ca. 47m2 en zijn bereikbaar via de trekladder in de nachthal. Deze ruimtes kunnen perfect ingericht worden tot extra kamers. Er is eveneens een ruime kelder.
Een volledige omheinde tuin, kind- en diervriendelijk, een terras, een afzonderlijk bijgebouw dienstig als twee ruime garages, rechts naast de woning een serre en links een praktische inrit, eveneens geschikt als parkeerplaatsen.

EPC 374 : Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen - VG-WG-GMO-GVKR-GVV - archeologische zone en wetenschappelijke inventaris. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar www.onroerenderfgoed.be. Meer info en foto's op www.co-immo.be - T 0474 293 793.

Neem contact op