Villa te koop

739000€

4 slaapkamers 326 vierkante meters

Immoweb code : 11163616
Immoweb code : 11163616

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
326 vierkante meters bewoonbare ruimte
2256 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Riante villa, 4 slpks + bureau, tuin, garage, 22a 56ca

Riante villa met tuin en dubbele garage te Tienen, Oorbeeksesteenweg 87, opp 22a 56ca.

Het gelijkvloers omvat een imposante inkomhal, een lichtrijke zithoek met aansluitend een grote woonkamer van ca. 64m2 met uitzicht op de tuin, een eetplaats, keuken, gastentoilet met lavabo, een bureau en een gezellige wintertuin (veranda) met toegang tot de tuin.
De eerste verdieping is voorzien van grote nachthal, vier ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer met een aparte berging en twee ingerichte badkamers. De zolderruimte is bereikbaar via een luik in de nachthal op de eerste verdieping. De praktische kelder, toegankelijk via de keuken, is onderverdeeld in een traphal, een technische ruimte (CV-ketel) en twee bergruimtes.

Een verzorgde tuin met een grote inrit, meerdere parkeerplaatsen en een dubbele garage van ca. 29m2 voorzien van elektrische sectionaal poorten.
Deze villa heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 390m2, incl. garage en kelder, perfect geschikt voor groot gezin, tevens de mogelijkheid tot het uitoefenen van een zelfstandig beroep (gelijkvloers bureau).

Na de rondleiding van deze villa, zal u versteld zijn van de grote leefruimtes, de mogelijkheden, de ligging ed.

Gunstig gelegen, nabij het centrum van Tienen, vlotte verbinding Leuven-Tienen, openbaar vervoer en op 5 minuten van de autosnelweg E40.
Contacteer ons alvast voor een bezoek ter plaatse! EPC 344 - VG-WGLK-GMO-GVKR-VV - Meer info en foto’s op www.co-immo.be

Neem contact op