Villa te koop

3 slaapkamers 152 vierkante meters

Immoweb code : 10550499
Immoweb code : 10550499

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
152 vierkante meters bewoonbare ruimte
614 vierkante meters grond

Omschrijving

Recent gerenoveerde instapklare villa

Deze recent gerenoveerde, modern ingerichte open bebouwing bevindt zich op een perceel van 6a 14ca.

Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een recent vernieuwde open keuken, een ruime leefruimte met veel raampartijen en zicht op de tuin alsook een inpandige garage.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Eén ervan beschikt over een dressing, de twee overige kamers zijn voorzien van ingebouwde kasten. Verder is er een apart toilet en een badkamer (vernieuwd in 2015) met bad, inloopdouche en dubbele lavabo aanwezig.

Voornaamste troeven: warmtepomp - vloerverwarming op het gelijkvloers - elektriciteit conform - kwalitatieve volledige uitgeruste keuken - twee aangelegde terrassen - aanwezigheid van rolluiken.

Deze woning is gelegen in een rustige wijk met weinig doorgaand verkeer. Vanuit de woning heeft men een mooi uitzicht over de achterliggende velden. Op wandelafstand van het centrum en het station van Tollembeek.

EPC: UC:2883618-RES-1 - 169 kWh/m² - label B.

Overstromingsinformatie: P-score: A - G-score: A - pand niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone alsook niet in een risicozone voor overstromingen.

Stedenbouwkundige informatie: vergunning - woonuitbreidingsgebieden - geen voorkooprecht - geen maatregel ruimtelijke ordening opgelegd - verkavelingsvergunning.

-IN OPTIE-

Renovatieplicht: nee

Neem contact op