Villa te koop

745000€

5 slaapkamers 556 vierkante meters

Immoweb code : 11295933
Immoweb code : 11295933

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
556 vierkante meters bewoonbare ruimte
723 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke villa in een groene omgeving en dichtbij het centrum

Dicht bij het centrum van Turnhout, vlak naast het mooie park van het Sint-Jozefcollege ligt deze stijlvolle woning van origine van de architecten van de Turnhoutse school. U bevindt zich in de nabijheid van winkels en restaurants, op wandelafstand van het station, in één van de mooiste lanen van Turnhout. Ontdek dit prachtige, volledig gerenoveerde huis!
Het huis bestaat uit een hal die leidt naar een ruime, lichte woonkamer, een grote open ingerichte keuken en een lichtrijke veranda. Een groot terras op het zuiden is toegankelijk vanuit de keuken, evenals een achtertuin. Op de 1e verdieping zijn er vijf ruime slaapkamers, een badkamer en toilet. Op de zolderverdieping zijn er badkamervoorzieningen met toilet en een zee van ruimte om een indeling te maken voor kamers e.d.
Het huis heeft een ruime kelder en een wasruimte/bergruimte. Aan de straatkant is er een voortuin en 2 parkeerplaatsen. Het huis is volledig geïsoleerd en heeft een regenwatertank van 5000L. Verder is er ook een alarminstallatie, camera’s, elektrisch laadpunt, automatische poort, amerikaanse koelkast in de keuken.
Mis deze kans niet, neem contact op om het te bezoeken!

Neem contact op