Villa te koop

1395000€

7 slaapkamers 345 vierkante meters

Immoweb code : 11278882
Immoweb code : 11278882

Overzicht

7 slaapkamers
2 badkamers
345 vierkante meters bewoonbare ruimte
1209 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ukkel - Prachtige villa met 4 gevels en tuin!

Ontdek dit unieke huis met een uitzonderlijk potentieel en 345m² woonoppervlakte (bruto vloeroppervlakte BVO), ideaal gelegen in de gewilde wijk Xavier de Bue in Ukkel.

De kelderverdieping bevat verschillende kelders en een stookruimte. De begane grond bestaat uit een hal, een ruime woonkamer, een eetkamer, een ingerichte keuken, een charmante patio, een leeshoek en een prachtige master suite met kleedkamer en aangrenzende doucheruimte.  Boven heeft de linkervleugel een overloop die leidt naar 4 slaapkamers, waarvan 3 met privé mezzanine, en een badkamer. De rechtervleugel biedt de mogelijkheid om 2 extra grote slaapkamers te maken met eigen doucheruimtes.

Het huis heeft ooktwee buitenparkeerplaatsen en een garage.

Je zult dol zijn op de lichtinval, de hoge plafonds, de ruime kamers, de charme en de groene omgeving van dit huis. De ramen met dubbele beglazing zorgen voor optimale isolatie.

Dit huis is per direct beschikbaar voor aankoop. Profiteer van onze COMFORT GARANTIE, die al je vaste installaties veilig stelt voor een zorgeloze aankoop.

Neem nu een virtuele tour: https://nodalview.com/s/02ihgp-tX9E9nHXsJL6VnD 

Voor meer informatie en een bezichtiging, contacteer ons op +32 2 535 98 98. Ontdek al ons exclusief aanbod in Ukkel op era.be/chatelain.

Neem contact op