Villa te koop

895000€

4 slaapkamers 296 vierkante meters

Immoweb code : 11204517
Immoweb code : 11204517

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
296 vierkante meters bewoonbare ruimte
10474 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige en landelijk gelegen villa

Gelegen in het pittoreske en landelijke Eggewaartskapelle vinden we deze schitterende nieuwbouwvilla uit 2018 terug gelegen op 1 ha. De energiezuinige villa kent een erg rustige ligging in het groen en is gelegen op een boogscheut van het centrum van Veurne.

We betreden de woning via de ruime inkomhal met gastentoilet en aparte bureauruimte. Deze geeft uit naar de lichtrijke leefruimte en eetkamer die in prachtige connectie staan met de tuin en zicht op de velden. Grenzend aan de eetkamer vinden we de open keuken met eetplaats en de toegang tot de bijkeuken enerzijds en toegang tot de inpandige garage anderzijds.

Op de eerste verdieping vinden we de master bedroom met ensuite dressing, 3 ruime slaapkamers, grote badkamer (inloopdouche, ligbad, dubbel lavabomeubel), wasplaats en apart toilet. Daarnaast is er ook de toegang tot de ruime bergzolder.

Dit alles is gelegen op een perceel van 1 ha omringd door velden met magnifieke vergezichten. Een groot deel van de tuin is ingericht als weide die volledig omheind is met een elektrische afsluiting. Daarnaast biedt het bijgebouw (70 m²) verschillende mogelijkheden alsook de betonnen plateau van 60 m² voorzien voor een stal of extra opbergruimte.

Extra troeven:
- Alles is vergund
- Energiezuinig
- Schitterende mogelijkheden voor dierenliefhebbers

Neem contact op