Villa te koop

4 slaapkamers 294 vierkante meters

Immoweb code : 9978622
Immoweb code : 9978622

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
294 vierkante meters bewoonbare ruimte
599 vierkante meters grond

Omschrijving

Ontdek de modelwoning !

Maak kennis met Hof ter Vehta!Een uniek project met 4 (reeds 1 verkocht) zeer ruime en heel energiezuinige halfopen nieuwbouwwoningen, telkens op een mooi perceel grond (tussen 599m² en 683 m²). Gelegen op de grens van Vichte & Ingooigem.
LOT 1 (rechterwoning)

Troeven


Zeer ruime bewoonbare oppervlakte : 215 m² gelijkvloers & verdieping, 80 m² zolder (vaste trap voorzien)
Heel energiezuinige BEN-woning met een E-peil van 20! Verwarming met warmtepomp met geothermie, ventilatie D-systeem met warmterecuperatie,..  5 jaar lang geen onroerende voorheffing te betalen!
Grote regenwaterput (10.000 liter).
Stevige bouw met draagmuren en predallen in beton.
Modelwoning is instapklaar.Andere villa's : afwerking naar eigen smaak! Kies zelf je vloeren, keuken, sanitair.. (Inbegrepen in de prijs)


Indeling


Gelijkvloers: inkom met plaats voor vestiairekast, ruime en lichtrijke woon-en eetruimte met bureauhoek en open keuken, aparte wasruimte, ruime garage met bergruimte.
Verdieping: 4 zeer ruime slaapkamers waarvan 1 met plaats voor dressing, 2 badkamers (badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel lavabomeubel, en badkamer met inloopdouche en enkel lavabomeubel), apart toilet.
Zolder: open ruimte van 80 m² , met vaste trap. In te richten naar eigen smaak (slaapkamers, hobbyruimte...) 


Ligging
Op de grens met Ingooigem en Vichte, met een zeer vlotte bereikbaarheid naar E17 en steden zoals Kortrijk, Gent en Oudenaarde.

Prijs
492.150 € + kosten (...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op