Villa te koop

1085000€

6 slaapkamers 530 vierkante meters

Immoweb code : 11337358
Immoweb code : 11337358

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
530 vierkante meters bewoonbare ruimte
4152 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle villa op een riant perceel van 4.152m² in een

Karaktervolle villa op een riant perceel van 4.152m² in een groene omgeving

De gelijkvloerse verdieping is te betreden via een centrale inkomhal met een afgescheiden garderobe. Via de dubbele deuren bereiken we de karaktervolle leefruimte (op parket) met grote open haard. Verder vinden we een volledig ingerichte keuken met aanpalend een studieruimte en een ruime lichtrijke tuinkamer.
Aan de achterzijde werd er in 2006 een aanbouw gerealiseerd dat bestaat uit een ruime slaapkamer met een eigen badkamer en een apart toilet. Dit kan perfect dienen als gastenverblijf. Boven de slaapkamer is er een zeer grote ruimte dat momenteel is ingericht als een dubbele kantoorruimte.
Terug in de hal hebben we toegang tot een ruime kelder dat is opgedeeld in 3 compartimenten.
Via de brede trap bereiken we de nachthal op de eerste verdieping dewelke de verscheidene ruimtes met elkaar verbindt. De masterbedroom werd in 2006 gebouwd en is voorzien van een luxueuze badkamer en een ruime dressing. Verder zijn er nog 3 slaapkamers (allen op parket) en een tweede badkamer met toilet, bad, wastafels en een aparte douche. Buiten is een prachtige tuin met terras ter beschikking, tevens voorzien van een leuke vijver.

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Oppervlaktematen zijn indicatief. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom?

Neem contact op