Villa te koop

549000€

3 slaapkamers 310 vierkante meters

Immoweb code : 11410937
Immoweb code : 11410937

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
310 vierkante meters bewoonbare ruimte
1550 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gelegen gelijkvloerse villa

Prachtig gelegen karaktervolle ruime gelijkvloerse villa op gunstige ligging op ruim perceel. Dit eigendom verkeert in een prima onderhouden staat en is mits moderniseringen weer in een up-to-date moderne conditie te krijgen.
Het eigendom ligt wat dieper weg van de straat waardoor men over meer privacy, een ruime oprit en een sfeervolle voortuin beschikt. Een ruime inkomhal met veel ingemaakte kasten en een gastentoilet geeft ons toegang tot de lichte leefruimte met schouw en voorzien van parketvloeren. Naastliggende vinden we een zeer ruime leefkeuken met eetplaats en voorzien van openslaande deuren naar de tuin en het terras. Tevens een praktische bureau of hobbykamer aan de keuken voorzien dewelke eveneens verbinding maakt met de tuin via een dubbele tuindeur. Via de ruime nachthal vinden we een zeer grote slaapkamer eveneens op parketvloer alsook een tweede slaapkamer op parketvloer. Hiertussen ligt de badkamer.
De inpandige garage is voorzien van een zij-ingang en voorzien van een bergzolder en een aparte wasberging. Een koele kelder is eveneens aanwezig met kruipruimte onder het gebouw. De volwassen tuin is voorzien van mooie hoge houtkanten die tevens veel privacy bieden.
Kortom een praktische degelijk gebouwde gelijkvloerse tijdloze woning met alle mogelijkheden op een prachtig perceel.

Neem contact op