Villa te koop

735000€

4 slaapkamers 400 vierkante meters

Immoweb code : 11201942
Immoweb code : 11201942

Overzicht

4 slaapkamers
400 vierkante meters bewoonbare ruimte
866 vierkante meters grond

Omschrijving

Kwalitatief afgewerkte & ruim opgezette gezinswoning met 4 -

Dit betreft een uitstekend gelegen open bebouwing in landelijke stijl (bouwjaar 2005).
De woning biedt met zijn 400m² bewoonbare oppervlakte een aangename, ruime woonervaring en beschikt daarnaast over tal van mogelijkheden met o.a. 3-5 slaapkamers, een bureau/extra slaapkamer op het gelijkvloers en zowel een inpandige als losstaande garage.
Daarnaast biedt de ligging een zeer vlotte mobiliteit door de nabijheid van E17 & N70 (Antwerpen-Gent) en lokale invalswegen alsook voldoende recreatieve opties door directe nabijheid van bosrijke omgeving.
De kwalitatieve & solide bouw, de lichtrijke & royale woonruimten en het volledig omheinde, onderhoudsvriendelijke perceel zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woning te biedenheeft.
INDELING: Gelijkvloers: Ruime oprit met plaats voor meerdere wagens, afgesloten door automatisch schuifhek; Riante inkomhal met gastentoilet; Bureau/extra slaapkamer (16m²), toegankelijk vanuit de inkomhal; Douchekamer met douche + lavabo; Lichtrijke woonkamer (60m²) met gezellige zithoek in erker & authentieke speksteenkachel; Aangename leefkeuken in onberispelijke staat van onderhoud en klassiek landelijke stijl met o.a. een 6 pits gasfornuis en granieten werkblad; Koele berging aan keuken; Inpandige garage met automatische sectionaalpoort; 2e garage, achteraan het perceel + carport; Mooi aangelegde tuin met o.a. vijver en veel privacy.
1e verdieping: Comfortabele nachthal met toegang tot alle ruimten; 3 Grote slaapkamers (30

Neem contact op